Krickas Hojsida

Harley Davidson & Indian - The best way to take a ride

Skriv ut sidanStart > Bilder > Övriga bilder
Start > Bilder > Övriga bilder

Här samlar vi bilder med utanför hoj och mc anknytningar.

Klicka på överskriften/bilden för varje aktivitet för att se alla underliggande bilder.
Om någon förekommer på bild eller i text, men har avvikande åsikter om publiceringen, borttages namn/bilder direkt när Du kontaktar oss under "Kontakt".

 


 

Bildgalleri samlat

 


Kusinträffen 2022

I år var vi 5 kusiner som träffades i Norrköping. Vi tog det lite lugnt, tog en promenad till odlingslotten och kollade sen på släktforskningen om våra förfäder och badade i spa`t på kvällen.
På söndagen åkte vi till Söderköping och gick lite i hamnen och på stan. I hamnen var det inte så mycket öppet ännu, men lite lunch på Bakfickan och en glass på Smultronstället blev det i alla fall. Vi var också inne på Lakritsfabriken och inhandlade några godispåsar. Väl tillbaka i Norrköping blev det en lite slappar eftermiddag med mat och lite SPA bad igen.

Innan alla skulle resa hem på torsdagen hann vi med en tur till Brinks gurkor där vi kunde inhandla lite gott att äta.

Tack till alla som kom! Ser fram emot nästa gång!

 

 

 

 


Kusinträffen 2021

I år var vi 5 kusiner som träffades i Norrköping. Vi tog det lite lugnt, tog en promenad till odlingslotten och kollade sen på släktforskningen om våra förfäder och badade i spa`t på kvällen.
På söndagen åkte vi till Söderköping och gick lite i hamnen och på stan. I hamnen var det inte så mycket öppet ännu, men lite lunch på Bakfickan och en glass på Smultronstället blev det i alla fall. Vi var också inne på Lakritsfabriken och inhandlade några godispåsar. Väl tillbaka i Norrköping blev det en lite slappar eftermiddag med mat och lite SPA bad igen.

Innan alla skulle resa hem på torsdagen hann vi med en tur till Brinks gurkor där vi kunde inhandla lite gott att äta.

Tack till alla som kom! Ser fram emot nästa gång!


Hos Daniel och Madde på Vittorp 2020-05-02

I dag var vi hos Madde och Daniel uppe på Vittorps Gård. Korvgrillning med alla ungarna i natursköna omgivningen som avslutades med kaffe med dopp.

Härligt att träffas igen efter all "isolering"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Rugen och Binz 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Midsommar på Galtholmen 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kusinträffen 2018


I år hölls kusinträffen i Vasselhyttan hemma hos Maggie och Thomas. Det blev flera trevliga utflykter bl.a. till Ludvika med omnejd, Elsa Andersson konditori i Norberg, Stripa gamla gruvområde, Persson magasin med ett härligt loppis och Värdshuset Älgen där vi åt en jättegod lunch.
För att inte svälta ihjäl fick vi massor av god mat och dryck hos Maggie också och naturligtvis pratades det en hel del.
Höjdpunkten blev när Lilian lånade Kents fina Pontiac Catalina och vi fick åka runt i raggarbilen. Nu var det inte så många ute just då så det blev inte så mycket raggande. Men kul var det!

Stort tack till Maggie och Thomas för en jättetrevlig helg!

 

 

 

 


Kusinträffen 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Midsommar på Galtholmen


Midsommar 2016 var vi återigen med Uffe och Gunnel på Galtholmen i Sthlm skärgård. Underbara varma dagar tillsammans med fantastiska kompisar och deras vänner.God mat och dryck och en dagsutflykt till Möja med Vaxholmsbolaget blev höjdpunkten på underbara dagar.
Åkte upp på hojarna i dåligt väder, men när vi väl vara ute på Galtholmen kom det fina vädret såklart!
Tack Uffe o Gunnel!!

 


Kusinträffen 2016 i Norrköping

 

 

 

 

 

 

 

 


Skridskoåkning med barn och barnbarn 2016-02-26

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Crusing i Norrköping 2015

En kväll i augusti anordnar Motorklubben en crusing i Norrköping. Kungsgatan fylldes med massor av fina bilar och ett perfekt tillfälle att besöka lokala puben Cromwell House.

 

 

 

 


Kusinträffen 2015

I år var kusinträffen förlagd till Gusselby. Lilian och Margareta höll i trådarna och ordnade så att vi hade jättekul. Vi träffades redan på torsdags eftermiddagen och det blev mycket prat och skratt. Dessutom mycket mat!

På fredagen blev det båtutflykt på Råssvalen med Tomas och Margaretas nya fina båt. Turen gick ända in till Lindesberg och sen blev det ett strandhugg vid båtklubben där vi åt medhavd sallad, som Margareta hade gjort.
Lördagen tillbringade vi i Nora. Vi gick i skoaffärer och åt mat i Pershyttan i gamla järnvägsvagnar. Turen avslutades med äkta Noraglass. Vi åt naturligvis mat när vi kom hem till Lilian på kvällen.
På söndagen var det frukost och sedan avsked av alla som var med, Britt-Marie, Ann-Britt, Inger, Britta, Lilian och Margareta . Tyvärr så öste regnet ner, men vad gör väl det. Stort TACK till årets arrangörer!

 


Kusinträffen i Varberg 2014

 

 

 

One Photo (cla.se)

 

 

 

 


4 härliga dagar i Pragh 2013

Vi var i Pragh tillsammans med våra goda vänner Figge och Annelie 4 dagar i november 2013. Många långa stärkande promenader genom stadens kändiskvarter blev det, jo en och annan bira med förstås.

 

 

 

 


Värmland 2013

Den 4:e augusti gjorde vi en resa till Eda i Värmland, en sväng in i Norge och tillbaka till Karlstad.
Vi var till mamma och pappas grav och satte lite blommor samt tittade till mormor, morfar och morbror Johns grav.
Vi var även in till Magnor i Norge och tittade på alla nerlagda affärer. Tråkigt.
På hemresan besökte vi Bengt och Caroline och där var även moster Karin. Fick fira hennes 85 årsdag där.
Blev en sväng på 72 mil och det var det värt. Vädret höll sig strålande hela dagen.

 

 


Grillkväll 13 juli 2013

 

 

 

 

 

 


Cruising i Norrköping 2013

 

 

 

 

 


Annelie Jöbring 50 år 2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Hos Annette och Hans i Ramsdal 10 augusti 2013


Den 2:e augusti var jag, Eva, Marie och Helene bjudna ner till Anette och Hans i Ramsdal. Vädret var strålande och vi kunde vara utomhus hela eftermiddagen. Vi bjöds på god mat och dryck och efteråt blev det promenad ner till stranden. Där dukades det upp kaffe och god kaka med vaniljsås och där kunde äntligen Eva ta sig ett dopp. Så värst varmt var det nog inte, men Eva är modig hon.

Tack Anette och Hans för en jättetrevlig eftermiddag!

 

 

 


Hos Vailett 1 augusti 2013


Torsdagen den 1 augusti var jag och Ann Renz bjudna till Waylett på lite gott grillat och en del drickbart. Det var en härlig varm kväll och mycket trevlig gemenskap.

 

 

 

 

 

 


Madde, Rasmus och Olle här vecka 32 - 2013

Under vecka 32 hade vi besök av Madde, Rasmus och Olle. Vi hann med både att plocka runt 10 l blåbär, koka sylt och många bad i poolen. I alla fall barnen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Festkväll med grillning

 

 

 

 

 

 

 

 


Olle 2 år 2013


Olle blev firad på sin 2 års-dag av massor av vänner, kompisar och släkt. Härligt kalas med tårta, presenter och ett fantastiskt sommarväder

 

 

 


Livia och Rasmus här vecka 27 2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Släktträff hos Margareta och Tomas 2013

Mer än 40 släktingar samlades hemma hos Margareta & Thomas under lördagseftermiddagen och kvällen. Som vanligt dukades det upp med massor av medhavd mat och grillarna tändes. Grillarna sköttes naturligtvis av den manliga skaran. Efter all mat och dryck gick alla tipspromenad för både vuxna och barn där alla kämpade väl med ganska "lätta" frågor.Tipspromenaden avslutades med stor prisutdelning och fiskdamm för barnen. Mycket prat och skratt hördes under hela dagen och vädret visade sig från sin allra bästa sida. Kvällen avslutades med kaffe och jättegoda hemgjorda pajer och kakor.
Stort TACK till Thomas & Margareta för ett fint arrangemang!!

 


Pappa 84 år 2012


Min pappa är 84 år forever young. En underbar eftermiddag hos familjen Landstedt
Undrar bara om whiskeyn min far fick... den var ju som en "kärad eka" Det gillar han inte, men han får väl läsa om dropparna i boken han fick till. :-)

Passade på att lägga in 4 första bilderna med min kusin Greger Landstedt som vi lyckades träffa på några dagar innan födelsedagen.

 

 

 

 

 

 


4 härliga dagar i Berlin 2012

4 dagar i Berlin i oktober 2012 tillsammans med kompisarna Figge och Anneli.
Härliga dagar med massor av sevärdheter och god mat. Figge är en otrolig stigfinnare oavsett om det är storstäder, autobahn i 220 km/tim eller Europa runt på våra Harley.
Stort tack Annelie & Figge för 4 fantastiska dagar!

 

 

 

 


Hos Sara 2012


Livias första egna cykeltur blev den 13 mars 2012

Lite vingligt i början men hon blev snabbt en cykelexpert med koncentrationen på högsta nivå. Vi hade ett avtal, när hon cyklade själv skulle det bli pärlor i ekrarna, vilket inköptes på COOP, dagen till ära!!
Redan första veckan cyklade hon med mormor till "loppisen" Innan ville hon bara ha "skrammelpengar" till loppisen men nu sa hon "jag får aldrig papperspengar" Hm...... :-) GRATTIS Livia! /Mormor & Morfar/

 

 

 

 

 

 


Rasmus första cykeltur 17 juni 2012


Rasmus körde själv med sin nya cykel, drygt 3,5 år.... Fantastiskt

 

 

 

 

 

 

 


Livia på rullskridskor 2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ullared 2012

 

 

 

 

 

 

 


Ramsdal 2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Julknytis 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Wailett 13 augusti 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kusinträffen 2011

 

 

 

 

 

 

 

 


Livia & Rasmus i Norrköping vecka 27 2010

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Släkträffen i Borfåna 2010

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Intresse för smycken 2010

Det var det minsann i måndags när Eva och Britta hade sitt smycke-party. Det kom runt 20 stycken tjejer och tittade på Helens vackra halsband, armband och örhängen. Helene började med att berätta lite om hur hon gör smyckena och sen började alla att prova, jämföra och mäta olika längder på halsbanden m.m. Det som inte var till belåtenhet lovade Helene att fixa och alla fick det dom verkligen ville ha.
Det minglades under kvällen med pajer, vin och läsk. Sittplatserna tog slut så vi fick ta till trappan. Men allt löser sig i glada vänners lag. Kvällen avslutades med lite kaffe/te och en kaka.
Tack till alla som kom för en trevlig kväll från Eva & Britta.

 

 


Tärningsspel hos Eva 2009

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Urax blev 15 år

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ljusparty 2009

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Juntan i Pragh 2009


Kräftskiva 2009


Kusinträffen i Norrköping 2008

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kusinträffen 2007


Kusinträffen 2006


Ramsdal 2009


Jonas med familj i Norrköping 2009


Tittis 60 årsfest 2009


Till Livia på hojarna 2009


Jönköping Pingsten 2008


 

                                                                                           

 

 


                                                                                                                                                                                                                    

 

 

 

WDS CMS admin »