Krickas Hojsida

Harley Davidson & Indian - The best way to take a ride

Här samlar vi........

 


Lördag 18 april 2015

Årets upplaga av MC-dagen kommer i år att genomföras i Norrköping.

Dagen bjuder på blandade aktiviteter, där knix på Racelands gokartbana är en av flera nyheter för året. Vi jobbar just nu för fullt med planering av dagen och kommer att återkomma med mer information på vår hemsida (SMC) och under Distriktspalten i McFolket efter hand som detaljerna blir klara. Ingen föranmälan krävs.
Arrangör: SMC Östergötland


Fredag 1 maj 2015

1 maj kortegen genom Norrköping.
Arrangör Peking MC

Samlingsplats är bilprovningen vid Herstadberg, norr om Ingelsta. Samling klockan 11,00 Och kortegen avgår cirka klockan 13,00. Var smart och kom i tid för en bra plats i tåget. Enklare förtäring och kaffe kommer att finnas vid samlingsplatsen.

Avgiften ligger fortfarande på ynka 10 kronor per person och överskottet (efter att avgifter för tillstånd och dylikt är betalda) går som vanligt till någon verksamhet för barn i regionen.
Kortegen kommer att gå in mot centrala Norrköping för att till sist stanna på Himmelstalunds parkeringen. Heja Peking MC! Vi ses på Cromwell House på Kungsgatan efter körningen för de som vill!!


Lördag 9 maj kl 09.00-15.00

SMC anordnar touring- och customkurs på Bråvalla, Norrköping.
Gratis för SMC-medlemmar, övriga betalar 375 :- inkluderande medlemskap i SMC under 2015


Lördag 23 Maj 2015 - (Fredag 22 - Söndag 24 maj 2015)

Häxrallyt i Borlänge

Rallyt som vänder sig enbart till tjejer som kör MC, med eller utan passagerare.

Starta kvasten, - förlåt - motorcykeln och kom! Banans längd ca 10 mil, kommer att gå på kurviga mc-vänliga vägar med skön utsikt.

Service och kontroller står killarna i MCK Touring för, samt fika. På kontrollerna finns både praktiska och teoretiska prov. Ett och annat pris blir det också. Kom och trivs - träffa fler tjejer som kör mc.

Vi har tänkt åka upp till Borlänge på fredag lunch, bor på vandrarhem, rallyt på lördagen och fest på lördag kväll, och hem på söndag.
Ring/mejla till mig Britta om DU vill med för bokningen av vandrarhemmet. 0761-67 53 50 / harleybritta@gmail.com


Torsdag 23 - Söndag 26 juli 2015

Gränsö slott, Västervik

HojRock bjuder in till sommarens stora träff den 23-26 juli 2015 på Gränsö slott.

HojRock på Gränsö slott i sommarstaden Västervik är en blandträff för hojåkare och hojklubbar från hela Europa. Sedan starten 1997 har den vuxit till Nordens största hojevent med 14 000 besökare och 25 000 åskådare på kortegen genom Västervik.

HojRock har också utvecklats till Sveriges stora klubbträff. Över 100 klubbar förbokar egna camps. Vi bygger ett Hoj-Sverige i miniatyr.


Fredag 14 - Söndag 16 augusti 2015

H-DCS årliga Internationella hoj-träff

Klubben firar nästa år 45-årsjubileum och det kommer vi att fira extra mycket Vår Internationella Träff går av stapeln 14-16 augusti 2015.
Plats: Sudersands Semesterby & Camping på underbara Fårö.


Lördag 15 augusti 2015

Mälaren runt

Sveriges i särklass största gemensamma körning. Mälaren Runt är ett begrepp, en folkfest, en upplevelse som ingen sann motorcyklist får missa.
Planeringen för kommande Mälaren Runt har redan påbörjats. 2015 är det nämligen 30-årsjubileum av detta hägftiga motorevent och det ska bli ett Mälaren Runt som sent ska glömmas.


 

                                                                                           

 

 


                                                                                                                                                                                                                    

 

 

 

WDS CMS admin »